Coș cumpărături
Coș cumpărături

Protectia Datelor

  Prelucrarea datelor cu caracter personal

1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Noel Espresso srl are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

2. Scopul, motivul colectarii datelor este:

– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anulari sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si sau serviciile achizitionate prin platforma online.

– completarea formularul de comanda pe platforma online a datelor personanelor fizice sau juridica, inclusiv CNP, in scopul emiteri de acte contabile, factura proforma, factura, bon fiscal, refuzul dumneavoastra determina anularea comenzii.

 3. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Noel Espresso srl, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 2.

4. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

5. De asemenea, Noel Espresso srl nu va furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de plata/bancare.

6. Informatiile cu caracter personal pot fi furnizate si catre politie, parchetul general, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Cele mai vizitate produse