Cafea boabe Kopi Luwak
Gustul unic al Kopi Luwak vine de la ea fiind prelucrate de un animal mic numit asiatic civeta (Paradoxurus hermaphroditus), gustul rezultat fiind neted si delicios. Acest gust unic si delicat este realizat de despartirea coajei de boabe de cafea de enzime proteolitice in sistemul digestiv al pisicilor zibeta.
Suntem siguri ca veti fi de acord ca acest lucru are ca rezultat o cafea cu adevarat rafinata, care este neteda, delicioasa si aromata. Numele de "Kopi Luwak" provine de la Bali. Cuvantul "Kopi" inseamna "cafea" in balineza, in timp ce "Luwak" este numele local pentru civeta. In plus fata de Indonezia, Kopi Luwak este produs in Filipine, Thailanda si Vietnam.
Cafea arabica din Indonezia, culeasa de triburi si ferme locale in iulie - septembrie la o altitudine de 1500 metri, usor picanta, siropoasa cu reminescente dulci de portocala rosie, ce lasa un gust de pepene si rubarba usor acida.