Messico Montana Maya
Cafea Boabe Proaspăt Prăjită din Mexic, note aromatice de fructe, aciditate fină și plăcută, corpul bobului de cafea mediu și mare, postgust de ciocolată persistent, echilibrată. |
|
Caracteristici | MESSICO |
Utilizare |
automate de cafea, espresoare cafea, cafetiere, moka |
Tip cafea |
cafea boabe proaspăt prajită |
Continut cafea |
arabica 100% |
Prajire |
mediu |
Cultivată de |
ferme familiale mici |
Regiunea | Oaxaca |
Altitudine | 1700 |
Varietate Arabica | bourbon, |
Culegere | noiembrie - martie |
Sol | argila, minerale |
Procesare | complet spălată și uscată la soare |
Valabilitate | 12 Luni |
Ambalare |
în punga cu zip și supapă |
Greutate |
1000 g |
Cafeaua provine din ferme mici din regiunea Oaxaca, în mod deosebit cafeaua din pantele sudice ale munților centrali din sudul statului Oaxaca, numită cafea Oaxaca Pluma, cunoscută pentru bobul de cafea moale și aciditate usoară. Diferitele tipuri de cafea de înaltă calitate sunt produse în Mexic și sunt, de obicei, prelucrate umed (spălate). Unele dintre cele mai bune cafele mexicane provin din Oaxaca, Coatepec și Chiapas, iar fermele mici ecologice produc o mare parte din cele mai fine cafele din țară. |