COLUMBIA - Supremo Cafe Sofia, 1 Kg
Cafea Boabe Prăjită din COLUMBIA, Supremo - Cafe Sofia, boabe rotunde cu un corp plin, aciditate medie cu reminescențe de fructe confiate ca prune coapte și uscate, gust prelungit de cacao neagră și stafide. |
|
Caracteristici | COLUMBIA - Cafe Sofia |
Utilizare |
automate de cafea, espresoare cafea, cafetiere, moka |
Tip cafea |
cafea boabe prajită |
Continut cafea |
arabica 100% |
Prajire |
normală |
Cultivată de |
ferme mici din departamentul Huila, Antigua, Caldas |
Regiunea | Huila, Antigua, Caldas |
Altitudine | 1200 - 2000 metri |
Varietate Arabica | bourbon, typica, caturra, |
Culegere | april - iunie, septembrie - ianuarie |
Sol | sol vulcanic |
Procesare | complet spălată și uscată la soare |
Valabilitate | 12 Luni |
Ambalare |
punga cu zip si supapă |
Greutate |
1000 g |
Columbia este al doilea mare producător de cafea din lume și cel mai mare producător de cafea spălată și Arabica. Ei sunt bine cunoscuți pentru cafeaua de înaltă calitate și aproximativ jumătate din exporturile lor vin în Statele Unite. Columbia exportă aproximativ 12, 5 milioane de pungi, iar consumul intern este de aproximativ 2 milioane de saci anual.
Columbia produce numai cafea spălată Arabica. Există trei soiuri primare cultivate în Columbia, iar cafeaua este menționată de regiunea în care este cultivată. Există multe regiuni producătoare de cafea în țară. Columbia este expert în producerea unei abundențe de cafea cu adevărat delicioasă și căutată. Acest tip particular este Supremo; acest cuvânt este un termen de clasificare a cafelei în Columbia. Boabele de cafea de la Supremo sunt puțin mai mari decât boabele Excelso. Boabele de cafea Supremo au o dimensiune de 17 și 18. Acest tip este cea mai mare dimensiune a bobului de cafea pentru cafeaua columbiană. Este posibil ca boabele de cafea Supremo și Excelso să fie recoltate din același copac, dar sunt sortate după dimensiunea lor. Clasa Supremo reprezintă cea mai mare posibil bob de cafea iar cele mici și mai puțin dense au fost eliminate. Regiuni Caracteristici |