Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse
Producator
KIT ANTICALCAR KRUPS
Preț cu TVA: 29 lei
Status:Pe stoc

RemoveAdd
 

X

Descriere produs

Decalcifiantul Krups Anticalc Kit F054 se poate folosi pentru curățarea sistemului espressoarelor de orice marca și bineînțeles a espressoarelor Krups.

Fără îndepărtarea depunerilor de calcar în mod regulat calcarul se va acumula în aparatul dvs. şi poate duce în cele din urmă la defectarea aparatului, iar daunele nu vor fi acoperite de garanţie. Îndepărtarea depunerilor de calcar în mod regulat va ajuta, de asemenea, la menţinerea performanţelor optime a aparatului dvs. şi rezultatul va fi un gust al cafelei mult mai bun!

Conținut pachet

  • 2 plicuri a cate 40gr.
  • 1 test de duritate al apei

Mod de utilizare

In cazul în care apa este foarte calcaroasa (determinați duritatea apei cu ajutorul testerului), se vor folosi ambele plicuri de praf anticalcar. Acesta se introduce în bazinul de apa și se completează cu minim 1 litru de apa sau pana la semnul "max.". Se rulează programul pentru decalcifiere conform instrucțiunilor din manualul de utilizare al espressorului.
In cazul în care apa nu este foarte dura, se poate folosi un singur plic. Astfel, un kit va ajunge pentru 2 decalcifieri.

Alte produse din această categorie
Pompa Sirop
Ciocolată caldă densă TUTTI - Cremă Albă, 6x25g
Ciocolată caldă densă Classic-TUTTI - Cremă Neagră, 6x25g
Ciocolată caldă densă Orange TUTTI - Cremă Orange 6x25g
PALETE LEMN 14 mm (1000 buc/set )

Cele mai vizitate produse