Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse
Producator
PASTILE CURATARE 3 in 1 JURA (6 buc/set)
Preț cu TVA: 50 lei
Status:Pe stoc

RemoveAdd
Cod produs: PASTILE JURA
 

Curatare, ingrijire si protectie intr-o singura operatie

Pentru a avea o calitate perfecta a cafelei de fiecare data, este important sa ingrijiti corect automatul dvs. de cafea si sa respectati unele reguli simple de igiena, atunci cand este vorba de lapte, cafea si apa. Pentru a face ingrijirea automatului dvs. de cafea cat mai usoara, fiecare automat de cafea JURA are o unitate de preparare care nu necesita intretinere si care are un sistem de autocuratare declansat la atingerea unui buton.
Pastilele de curatare JURA originale, incercate si testate de milioane de ori, sunt permanent optimizate si imbunatatite de echipa laboratorului nostru. Noul comprimat de curatare in 3 faze este rezultatul inovator al cercetarii intense si ofera acum rezultate si mai bune, datorita rolului de protectie care asigura o protectie de durata impotriva depozitelor de minerale. Cu toate acestea, pastilele raman la fel de usor de folosit. 

Cum functioneaza operatia de curatare

Programul de curatare porneste la o atingere de buton.

Etapa 1: Curatare
Unitatea de preparare si sita sunt clatite complet cu apa fierbinte la 80C. Formula puternica a pastilelor de curatare indeparteaza eficient urmele de grasime si ulei din cafea care pot modifica gustul si calitatea cafelei.

Etapa a 2-a: Ingrijire
In timpul celei de a doua etape, cea de ingrijire, ingredientele active speciale formeaza o bariera protectoare  pe suprafetele componentelor, impiedicand depunerea reziduurilor de cafea si a grasimilor.

NOUA etapa a 3 -aProtectie
In nou elaborata etapa a 3-a,   agentii complecsi asigura o protectie de durata impotriva depozitelor de minerale.

 

 

Alte produse din această categorie
Pompa Sirop
Ciocolată caldă densă TUTTI - Cremă Albă, 6x25g
Ciocolată caldă densă Classic-TUTTI - Cremă Neagră, 6x25g
Ciocolată caldă densă Orange TUTTI - Cremă Orange 6x25g
PALETE LEMN 14 mm (1000 buc/set )

Cele mai vizitate produse