Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse
Producator
Detergent Pulbere Aparate Cafea Profes.TERSO CLEAN-900 gr
Preț cu TVA: 26 RON
Status:Pe stoc
Cod produs: Detergent Pulbere Aparate Cafea Profes.TERSO CLEAN-900 gr

RemoveAdd
Greutate: 0.9 kg
 

Terso Clean detergent pudra pentru curatare, pentru site, portafiltre sau sistem de apa ale espressoarelor profesionale de cafea.

Continut 900 gr detergent pudra, care se poate utiliza atat pentru backflush, cat si pentru prepararea unei solutii de curatare.


Modalitati de folosire

Detergent de curatare a grupului de cafea pentru espressoare comerciale prin backflush.


1. Insereaza sita oarba in portafiltru si adauga o lingurita (3-5 grame) de produs, apoi ataseaza portafiltrul la grupul de cafea.

2. Da drumul la ciclul de preparare cafea pentru 10 secunde si apoi opriti pentru 10 secunde. Repeta procedeul de 5 cinci ori.

3. Scoate portafitrul din capul grupului de cafea si da drumul la ciclul de preparare cafea si clateste portafiltrul cu apa clocotita care curge din sita de dus. Opreste apa.

4. Insereaza portafiltrul in grup si repeta pasul 2 pentru clatire. Se recomanda sa prepari un espresso si apoi sa il arunci, fara a-l consuma.Curatare prin inmuiere:

Scufunda sitele si portafiltrele pentru 15 minute intr-o solutie cu 3 lingurite (10 grame) de produs per 1 litru de apa fierbinte. Clateste toate partile cu apa potabila ulterior.

Contine 5-15% carbonat de sodiu. Poate cauza iritarea cailor respiratorii. Daca este nevoie de asistenta medicala, este recomandat sa aveti ambalajul si flaconul produsului la indemana. Nu lasati la indemana copiilor. Contactati un medic sau un centru specializat in otravire daca nu va simtiti bine dupa ce intrati in contact cu produsul.

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse

  • Espresor Saeco OCS Lirika Black
  • Cafetieră Colecția Bella
  • Cafea boabe - Lavazza Gusto Forte 1kg.
  • Cafea Boabe - Kopi Luwak
  • Cafea Boabe - Etiopia Yirgacheffe
  • Cafea Boabe - Costa Rica San Rafael Tarrazu
  • Cafea boabe - Expresso White aroma intenso
  • Cafea Boabe - Jamaica Blue Mountain