Rețete Cafea
O cafea italiana absolut clasica. Cafeaua espresso este o cafea cremoasa. Pentru un espresso autentic a se incalzi ceasca la 55° C.
|
||||
Ingrediente: Cafea Boabe. Cafea 70 ml si pentru dubla 30 ml x 2. Zahar (dupa gust). |
||||
O cafea autentica cu lapte, si spuma proaspat facuta in abur fierbinte. Caffe latte este un espresso cu lapte, si spuma de lapte. |
||||
Ingrediente: Cafea Boabe. Lapte trecut prin abur 160ml / 170 ml. Cafea espresso 40 ml si pentru spuma lapte circa 10 ml. O ceasca de 220 ml. Zahar (dupa gust). |
||||
La prima vedere pare un cappuccino chiar daca ingredientele sunt aceleasi, macchiato este mai tare si mai aromat. Caffe Macchiato este un espresso cu mai mult lapte. |
||||
Ingrediente: Cafea Boabe. Spuma de lapte circa 30 ml. Cafea espresso 70 ml. Zahar (dupa gust). Se presara si un pic de cacao. |
||||
O cafea clasica si autentica italiana. Se compune dintr-un espresso 1/3, lapte cald și spumă de lapte, cu un grăunte de cacao. |
||||
Ingrediente: Cafea Boabe. Lapte trecut prin abur 140 ml. Cafea espresso 30 ml dubla Spuma lapte circa 20 ml. O ceasca de 190 ml. Zahar (dupa gust). Se presara si cacao. |
||||
O cafea cu sirop de ciocolata si lapte. Caffe Mocha este un espresso dulce cu ciocolata si lapte. |
||||
Ingrediente: Cafea Boabe. Cafea espresso 50 ml si pentru dubla 30 ml x 2. Sirop de ciocolata 20 ml Lapte trecut prin abur 30 ml Spuma lapte 20 ml Zahar (dupa gust). |
||||
Cafe Breve este o cafea espresso cu lapte si spuma de lapte. Daca cineva va cere o Cafea Breva nimic mai simplu se pune jumatate lapte si jumatate spuma de lapte. |
||||
Ingrediente: Cafea Boabe. Cafea espresso 50 ml si pentru dubla 30 ml x 2. Lapte trecut prin abur 40 ml Spuma lapte 15 - 20 ml Zahar (dupa gust). |
||||
O cafea americana autentica. Americano este un espresso la care se adauga apa. |
||||
Ingrediente: Cafea Boabe. Cafea espresso 50 ml. Apa in cafea 70 ml Zahar (dupa gust). |
||||