Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse

Service Reparații

SERVICE REPARAȚII

    Cu o experiență vastă în domeniul espresoarelor de cafea si vending, echipa noastră de tehnicieni vă stă la dispoziție ajutată de cele mai noi tehnologii de diagnosticare. Service-ul nostru de reparații espresoare cafea vă pune la dispoziție reparații pentru produsele SAECO Vending, SAECO OCS și nu numai.

    Din acest moment grijile dumneavoastră vor trebui lăsate în seama noastră. În atelierul nostru se execută reparații la boiler, macinător, placă de comandă, tot din service-ul puteți achiziționa piese originale sau repara componente pentru espresorul dumneavoastră…

    Entuziasmul și dedicarea pe care o avem pentru rezolvarea problemelor se datorează cunostintelor acumulate și provocarilor reprezentate de fiecare defect în parte. Încercând să nu ne axam numai pe o anumită gamă de probleme și defecte, am reușit sa putem rezolva marea majoritate a lor cu ușurința. În acest moment, indiferent că este vorba de :Saeco, Spidem, Gaggia, Solis, putem diagnostica orice problemă aparută și vă putem ajuta să preveniți reapariția lor cu sfaturi concrete pentru fiecare caz în parte.

  

Nu sunt produse în această categorie.

Cele mai vizitate produse